???????? ???? ?? ??????? ??????: ???? ??????? ??????????? ?????? ??????!

În jurul orei 10:30, pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou – zona Hotel Maridor, a avut loc un accident rutier. În impact au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-a deplasat elicopterul SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanta SAJ, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala cu apă și spumă.

IPJ Brașov: „La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil. Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo rutiere”.

Toate victimele au fost extrase din autovehicule iar acum sunt evaluate și li se acordă asistență medicală.

Putătorul de cuvântal ISU Brașov: „Două dintre victime sunt inconștiente (prezintă semne vitale) iar celelalte doua sunt constiente si prezintă diferite traumatisme.”

Traficul rutier este blocat în apropierea stațiunii Bran.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *