???????? ???? ?? ??????? ????: ???? ???????? ???????????!

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit în cursul nopții de sâmbătă spre duminică la un accident rutier petrecut în localitatea Cămărașu judetul Cluj.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul de Ambulanță. Aici au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara șoselei, în care se aflau două persoane rămase încarcerate.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea celor doi tineri, în vârstă de aproximativ 20 de ani. Ulterior, acesta a primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital. Un al treilea tânăr, găsit în afara autoturismului a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Toți trei prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți. Poliția a fost sesizată despre producerea accidentului în jurul orei 02.30.

IPJ CLUJ: „Din cercetările efectuate a rezultat că un tânăr în vârstă de 18 ani, din Cătina, în timp ce conducea un autoturism din direcția Reghin spre Cluj-Napoca, în condiții de carosabil umed, într-o curbă a pierdut controlul asupra volanului, mașina a părăsit șoseaua pe partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un copac, un autoturism parcat și gardul unui imobil. În mașină se mai aflau doi tineri, de 18 și 19 ani, tot din Cătina. Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, care aindicat faptul că acesta nu consumase băuturi alcoolice.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *