logo
RNTV Live

Două persoane au murit și alte trei au fost rănite în urma unui atac armat la o fabrică din Statele Unite ale Americii

atac-chester-768×432-1
Dudau Andreea Valentina

Două persoane au pierit, iar alte trei au fost rănite în urma unui atac armat la o fabrică de lenjerie din statul american Pennsylvania/Un fost angajat a intrat cu forța în incinta fabricii și a deschis focul asupra colegilor săi!

În orașul Chester, Pennsylvania, o fabrică de lenjerie a fost scena unui atac armat. În dimineața respectivă, un fost angajat al companiei, echipat cu un pistol, a pătruns în incinta fabricii și a început să provoace teroare.

Într-o explozie de furie, a deschis focul asupra foștilor săi colegi, rezultatul fiind moartea a doi dintre aceștia. Alți trei angajați au fost răniți de gloanțe și au fost transportați de urgență la spital. Atacatorul a fugit de la locul faptei cu un vehicul, însă a fost capturat de poliție într-un oraș învecinat în scurt timp.

Motivul pentru care și-a ucis fără scrupule foștii colegi rămâne încă necunoscut. În Statele Unite, violențele armate devin tot mai frecvente, confirmându-se de statistici – doar în primele cinci luni ale acestui an, au fost raportate peste 168 de atacuri armate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor