logo
RNTV Live

Două locuințe, un fanar și un autoturism, făcute scrum în Aluniș. O a treia locuință, salvată de pompier

alunis
Erika Stoica

Prăpădul s-a abătut astăzi la Aluniș.strada Principală. Au ars două locuințe, un fanar și un autoturism. O a treia locuință a fost salvată de pompieri. Au acționat 23 de Subofițeri cu patru autospeciale de stingere.

A fost asistat de către un echipaj SAJ un bărbat de aproximativ 53 ani care prezenta arsuri pe membre și față. S-a deplasat și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă pentru a veni în sprijinul echipajului medical prezent acolo.

Suprafața aproximativă afectată a fost de 450 mp. Două persoane au suferit atac de panica, asistate de echipajul SMURD. S-a deplasat la fata locului și o autospecială de primă intervenție și comandă cu un ofițer.

UPDATE Focul a fost pus intenționat

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, observând că incendiul a cuprins două locuințe, extinzându-se și la acoperișul alteia, din imediata apropiere.

Echipajele de pompieri sosite la fața locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări, reieșind faptul că acesta ar fi fost provocat.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor