logo
RNTV Live

Două localități prahovene, fără gaze

sursă foto covasnamedia.ro
Erika Stoica

Astăzi, 1 martie 2024, locuitorii din localitățile Buștenari și Telega din județul Prahova se confruntă cu o întrerupere neplanificată în furnizarea cu gaze naturale. Defectul înregistrat pe conducta amonte care alimentează Stația de Reglare Măsurare Predare din Buștenari, operată de Distrigaz Sud Rețele, a determinat compania să sisteze alimentarea în zonă începând cu ora 10:40.

Această întrerupere afectează un total de 169 de clienți, atât casnici, cât și non-casnici, care depind de gazul natural pentru diverse activități zilnice.

Pentru a remedia defectul și a restabili alimentarea cu gaze naturale, reprezentanții producătorului de gaze lucrează în prezent la soluționarea problemei. Se estimează că remedierea va fi finalizată în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 17:00.

Locuitorii din Buștenari și Telega sunt încurajați să urmărească comunicatele ulterioare emise de către Distrigaz Sud Rețele pentru actualizări cu privire la reluarea alimentării cu gaze naturale și alte informații relevante.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor