logo
RNTV Live

Dosare penale întocmite pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier

razie-rutiera-DN1-2
Erika Stoica

Polițiștii din Petrești și Răcari au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și încălcarea suspendării dreptului de a conduce autovehicule în două situații distincte, petrecute ieri, 23 aprilie.

Într-o primă intervenție, în jurul orei 01:58, polițiștii din Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din localitate. Verificările au dezvăluit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul în condiții ilegale.

Ulterior, în cursul zilei, în jurul orei 18:45, polițiștii din Poliția Orașului Răcari au intervenit într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Șoferul implicat, un bărbat de 47 de ani din Răcari, a fost suspectat că ar fi condus sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a îmbibației alcoolice. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor