logo
RNTV Live

DOROFTEI L-A VIZITAT PE CORNEL DINICU, LA FERMA DACILOR

Costin

Campionul mondial de box, Leonard Doroftei, a venit pentru cateva zile in Romania, ca sa isi viziteze prietenii si apropiatii. Printre persoanele pe care Doru si-a dorit sa le vada s-a numarat si Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor. Doroftei este prieten apropiat a lui Dinicu, si pentru ca se afla departe de tara, acestia nu s-au mai vazut de multa vreme. Leonard Doroftei si-a dorit sa ii transmita condoleante lui Cornel Dinicu, dupa incendiul devastator din 26 decembrie si sa il imbarbateze pentru perioada care urmeaza.

Leonard Doroftei a ajuns in Romania, in vizita, pentru cateva zile. Acesta a venit sa rezolve mai multe probleme, dar si sa isi viziteze rudele ramase in tara si prietenii. Unul dintre acestia este Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor. Mosu l-a vizitat, sambata, pe Cornel Dinicu la pensiunea din Tohani.

Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, s-a bucurat de vizita facuta de catre prietenul sau, Leonard Doroftei, pe care il stie de 30 de ani.

Mosu si Cornel Dinicu spun ca sunt practic in aceeasi situatie, avand in vedere ca amandoi se considera nedreptatiti in procesele pe care le-au dus cu autoritatile, ori inca le duc cu anchetatorii.

Doroftei si Dinicu au petrecut cateva ceasuri impreuna, la Ferma Dacilor, timp in care au depanat amintiri si au povestit despre lucrurile petrecute in cei cinci ani, de cand Leonard Doroftei s-a mutat in Canada. Pugilistul spune ca nu este exclus ca in perioada urmatoare sa revina in tara, impreuna cu familia.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor