Sursa foto: Digi Sport

Dorinel Munteanu, în vârstă de 54 de ani, a realizat o performanță remarcabilă la echipa Oțelul, conducându-i de la Liga 3 până în Liga 1 în doar doi ani.

Antrenorul cunoscut sub numele de „Neamțul” a declarat că obiectivul său pentru sezonul viitor este să ajungă în play-off cu echipa de la malul Dunării, însă nu este sigur cu privire la viitorul său la Galați.

Recent, Dorinel Munteanu a primit o ofertă atractivă din zona Golfului Persic și a solicitat timp pentru a reflecta asupra acesteia.

Clubul din Galați a trecut prin dificultăți financiare în sezonul recent încheiat, în timp ce salariile din țările arabe sunt extrem de tentante.

Am venit cu inima la Oțelul. Puțină lume știe când mi-am dorit să revină Oțelul în prima ligă, datorită unor băieți extraordinari. I-am preluat în Liga 3, când nimeni nu avea încredere în ei. I-am convins că pot ajunge în vârf, cu muncă, disciplină și atitudine. 

Doar eu știu cât am muncit. Nu sunt arogant, dar obiectivul e să fiu anul viitor în play-off. Voi zâmbiți, dar asta vreau. La anul vreau să-mi luați același interviu în play-off.  Sunt foarte bucuros că am promovat. Chiar și la începutul acestui nici cei mai înfocați suporteri nu au crezut că putem ajunge unde am ajuns azi. 15 mai și 21 mai sunt zile istorice pentru Galați.„, a spus Dorinel Munteanu.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *