logo
RNTV Live

Donatorii de sânge vor primi reduceri la impozitele pe proprietate și pe teren! Ce condiție trebuie îndeplinită

Conditii-Donatori
Constantin Corina

Donatorii de sânge vor primi o nouă facilitate: reduceri la impozitele pentru clădiri și terenuri. Singura condiție: să doneze sânge de cel puțin trei ori pe an.

Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați, a declarat că vor analiza noul act normativ și cel mai probabil vor iniția în curând un proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru a implementa această nouă facilitate.

Persoanele care vor dona sânge de cel puțin trei ori în acest an vor fi eligibile pentru reducerea taxelor și impozitelor anul viitor. Această reducere poate fi cumulată cu cea de 10% deja aplicată celor care plătesc anticipat impozitul pe tot anul.

Camelia Chiroșcă, asistenta medicală, menționează că stocurile de sânge sunt într-o stare foarte bună, fiind încântați să aibă acum suficient sânge pentru a onora comenzile și solicitările.

De la începutul acestui an, valoarea tichetelor de masă pentru donatorii de sânge a crescut semnificativ, de la 9,75 lei la 40 de lei. Fiecare donator primește 7 tichete, ceea ce înseamnă un total de 280 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor