„Nu va deveni brusc clasa muncitoare”, a spus fostul procuror federal Diana Florence. “Dar va fi doar o mulțime de bani. Averea lui va fi redusă semnificativ.”

Vineri, judecătorul din acest caz a emis hotărârea finală, care a impus domnului Trump să plătească daunele și să-i interzică să desfășoare afaceri în stat pentru următorii trei ani. Cu toate acestea, executarea deciziei a fost suspendată înainte ca afacerea familiei Trump să fie complet dizolvată.

Un calcul al Revistei Forbes a stabilit valoarea netă totală a domnului Trump la 2,6 miliarde de dolari. Biroul Procurorului General din New York și-a estimat valoarea netă anuală la 2 miliarde de dolari în 2021.

Pe baza acestor estimări, o penalizare de 354,9 milioane de dolari l-ar costa pe Trump aproximativ 14-17% din averea sa.

Pe lângă această pedeapsă care se profilează, el îi datorează deja scriitorului Jean Carroll despăgubiri cu 83,3 milioane de dolari dintr-un caz separat de defăimare care s-a încheiat în ianuarie. Taxele sale juridice cresc, de asemenea, pe măsură ce se luptă cu patru dosare penale la nivel federal și de stat.

Într-o depoziție în acest caz, Trump a spus că are 400 de milioane de dolari în numerar la îndemână, conform BBC. Cu celelalte obligații și taxe ale sale legale, totuși, asta nu ar fi suficient pentru a acoperi cea mai recentă penalizare uriașă.

„Trebuie să se gândească ce să facă cu activele sale, cum poate lichida afaceri pentru a obține banii”, a spus Sarah Krissoff, un fost procuror federal.

O mare parte din averea domnului Trump este legată de proiectele sale imobiliare. Forbes a constatat că imperiul său imobiliar din New York este evaluat la 490 de milioane de dolari, inclusiv Trump Tower, în valoare de 56 de milioane de dolari.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *