MOMENTE DE CUMPĂNĂ pentru Mihaela Rădulescu: fostul ei soț a murit!

Fostul soț al Mihaelei Rădulescu a încetat din viață: bărbatul a fost răpus de o boală grea. Mihalea Rădulescu a fost greu îngenunchiată când a aflat că prima ei dragoste s-a stins.

Mihaela Rădulescu, cunoscută personalitate a televiziunii românești,a avut o relație Bogdan Rădulescu. La începutul acestui ani, bărbatul în vârstă de 56 de ani a pierdut lupta cu cancerul pancreatic.

S-au cunoscut în tinerețe și s-au căsătorit în 1989: Mihaela avea doar 20 de ani când cei doi și-au unit destinele. Pe atunci, Bogdan era un absolvent distins de la IEFS și pasionat de canotaj.

Cu toate că iubirea a fost mare între cei doi, mariajul lor a încetat doar după 2 ani, atunci când Mihaela a cunoscut pe altcineva. Vedeta a optat să păstreze numele Rădulescu, chiar și după mariajele cu Ștefan Bănică și Elan Schwartzenberg. Mihaela și Bogdan au avut un divorț de comun acord și au păstrat legătura, dar cu trecerea timpului nu au mai vorbit deloc.

Anul trecut, boala l-a lovit pe Bogdan. El a fost diagnosticat cu cancer pancreatic și a cheltuit toate resursele financiare pe care le avea pentru tratamente costisitoare. Din păcate, boala l-a epuizat fizic, psihic, dar și financiar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Prietenii apropiați au fost cei care au stat alături de el în aceste momente tragice. Prietenii au încercat să îi transmită și Mihaelei detalii despre tragedie prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu au fost luați în seamă.

Pe 30 ianuarie, Bogdan a încetat din viață. La înmormântarea sa au fost prezente doar câteva zeci de persoane, majoritatea prietenii săi apropiați care l-au susținut și în cele mai negre zile. Din declarațiile prietenilor, mama lui Bogdan se confrunta și ea cu probleme de sănătate și nu a reușit să ajungă la înmormântare. Ei au încercat să facă tot ce a fost posibil pentru Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *