logo
RNTV Live

Doi tineri din Constanța au fost reținuți după ce au șantajat mai multe persoane filmate în situații intime. Care era modul în care ajungeau victimele în această situație?

img
Constantin Corina

Un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie în vârstă de 25 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii din Constanța, după ce au șantajat mai multe persoane care au fost filmate în ipostaze intime

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța au anunțat că un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie în vârstă de 25 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de comiterea a trei infracțiuni de șantaj.

Cei doi au obținut de la victime suma totală de 31.000 de lei. În perioada 4 – 22 ianuarie, aceștia, împreună cu o tânără de 19 ani, ar fi postat mai multe anunțuri pe un site, oferind servicii intime prin intermediul apelurilor video. Ulterior, ar fi înregistrat persoanele vătămate în timpul acestor apeluri, pe care apoi le-ar fi șantajat, solicitându-le diverse sume de bani.

Polițiștii au efectuat două percheziții la locuințele persoanelor implicate, în județele Ilfov și Dâmbovița. Bărbatul și femeia de 28 de ani au fost găsiți în județele Dâmbovița și Olt, fiind preluați de către polițiștii din Constanța. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Tânăra de 19 ani este cercetată în libertate pentru complicitate la săvârșirea a două infracțiuni de șantaj.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor