La finele săptămânii trecute, un hotel din Poiana Brașov a găzduit festivitatea de premiere organizată de Federația Română de Motociclism, cu ocazia căreia cei mai talentați sportivi, antrenori și conducători din domeniu au fost aduși în fața reflectoarelor, într-un cadru festiv.

Printre aceștia, s-au remarcat doi câmpineni – Cătălin Duță, președintele CS Lido Câmpina, vicepreședinte al Federației și președintele Comisiei de Motocros, și sportivul Sebastian Strechioiu – membru al CS Lido Câmpina, vicecampion național în anul 2023 la clasa Veterani 1.

Evenimentul a debutat cu sosirea lui Moș Crăciun, care a adus bucurie și cadouri tuturor copiilor prezenți. În continuare, au fost acordate premii unor personalități care susțin constant motociclismul sportiv în România: deputatul Nicu Niță – vicepreședinte al FRM, câmpineanul Cătălin Duță – vicepreședinte FRM și președinte al Comisiei de Motocros, Cristian Mureșan – președintele FRM, responsabil pentru înmânarea distincțiilor, Thomas Moldovan – vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Sport, și dr. Cristian Vintilescu – managerul Mediurg, furnizorul de asistență medicală pentru toate competițiile.

Premierea din motocros a urmat, începând cu categoria „copii” și culminând cu clasa-regină – „seniori”. La finalul festivității, toți laureații au fost fotografiați într-un moment de grup.

Sportivii de la CS Lido Câmpina au obținut rezultate notabile în sezonul 2023: Sebastian Strechioiu – locul 2, Marcel Vișoiu – locul 6, Alexandru Oprescu – locul 8, toți la clasa Veterani I; Alin Pandele – locul 4, la categoria MX2, o performanță remarcabilă, având în vedere că nici nu a participat la toate etapele de campionat.

Într-un context în care interesul pentru motocros pare în continuă scădere în Câmpina, potrivit presei locale, performanțele remarcabile ale sportivilor de la CS Lido devin cu atât mai valoroase.

Sursă: Câmpina TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *