Chiar și câinii considerați a fi dintre cei mai fioroși, precum cei din rasa Amstaff, pot fi îngroziți de petarde. Doi astfel de câini, care fac parte dintr-o rasă adesea considerată periculoasă, au fost observați vagabondând pe străzile din București timp de mai multe zile

Ferma Dacilor a relatat pas cu pas tragicul episod în care cei doi câini Amstaff au umblat speriați pe străzi. După două zile de rătăcire, aceștia s-au refugiat într-o curte, unde au fost observați de către proprietar. Acesta a informat angajații ASPA, care au preluat câinii și i-au transportat la adăpost. Unul dintre câini avea un microcip, facilitând identificarea stăpânului, care i-a recuperat.

Intervenția echipei ASPA nu s-a oprit aici. În același sector, au găsit și salvat un pui abandonat în autogara Militari, iar alți doi pui au fost descoperiți sub conductele de termoficare în zona cartierului Brâncuși. Acești pui au fost aduși în adăpost, vaccinați, deparazițați și vor fi pregătiți pentru adopție.

De asemenea, au fost situații mai puțin plăcute și potențial periculoase. ASPA a fost sesizată cu privire la doi pui din rasa Cane Corso abandonați pe o stradă din Sectorul 6. Cu eforturi, angajații au reușit să găsească stăpânul acestora, dar și în acest caz, proprietarul a fost notificat și poliția a fost implicată, deoarece acesta avea obligația legală de a-i microcipa.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *