Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, în vârstă de 20 și, respectiv, 27 de ani, în urma unor cercetări desfășurate.

Cei doi sunt suspectați că ieri în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Stătești, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic un bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Vârfuri, folosind un obiect contondent. Ca urmare a acestui incident, ordinea și liniștea publică ar fi fost tulburate.

Victima agresiunii a suferit leziuni care necesită un număr estimat de 8-9 zile de îngrijiri medicale, conform examinării medico-legale.

Astăzi, cei doi bărbați au fost prezenți în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, unde li s-a impus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, ancheta vizând infracțiunile de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *