Doi bărbați din județul Vâlcea, în vârstă de 30 și 55 de ani, au fost arestați preventiv după ce au fost acuzați de profanare de morminte și furt calificat. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea, polițiștii din orașul Berbești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au desfășurat o anchetă în urma căreia cei doi bărbați au fost identificați ca fiind responsabili de deschiderea unui cavou și de sustragerea unor bani și bijuterii.

Incidentul a fost raportat la data de 10 august, când o femeie din Berbești a observat că capacul cavoului fiicei sale fusese mișcat din poziția inițială, iar din interiorul mormântului lipseau obiecte de valoare. În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că cei doi bărbați sunt principalii suspecți în acest caz.

După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, autoritățile au decis, luni, să dispună arestarea preventivă a celor doi suspecți, care sunt acum cercetați penal pentru profanare de morminte și furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews