logo
RNTV Live

Doi bărbați au jefuit o librărie din Caracal și au agresat fizic o angajată

R
Constantin Corina

Doi bărbaţi au fost arestaţi pentru furtul a 400 de lei din casa de marcat a unei librării din Caracal și agresarea unei angajate, informează Poliția Olt.

„În fapt, la data de 28 august, în jurul orei 19,20, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Caracal, judeţul Olt, cu privire la faptul că două persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta librăriei în care îşi desfăşoară activitatea, de unde ar fi sustras o sumă de bani şi ar fi agresat fizic o altă femeie, din aceeaşi localitate’”, arată un comunicat al IPJ Olt citat de Agerpres.

În încercarea de a recupera suma de bani, unul dintre bărbați a agresat fizic o angajată iar un dosar penal pentru tâlhărie a fost deschis.

Cei doi suspecți, în vârstă de 31 și 42 de ani, ambii din Caracal, au fost identificați în urma investigațiilor. După administrarea probatoriului, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, iar ulterior au fost arestați preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Caracal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor