logo
RNTV Live

Dmitri Medvedev lansează un atac neobișnuit la adresa NATO: O recompensă maximă pentru fiecare luptător NATO ucis, ars sau aruncat în aer

dimitri_medvedev
Theo Tănăsescu

Dmitri Medvedev, actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei și fostul președinte, emite un avertisment sever adresat soldaților NATO care ar intenționa să se alăture luptelor din Ucraina. Propune ca acești luptători NATO să fie executați imediat, fără a fi luați prizonieri de război, pentru a provoca suferință familiilor lor din străinătate. Declarația lui Medvedev vine pe fondul discuțiilor legate de posibilitatea ca Franța să trimită trupe pentru a sprijini Ucraina, o declarație făcută recent de președintele Emmanuel Macron.

„Prietenii noștri din NATO au o nouă mantră. Acum ei spun colectiv că intervenția în „Ucraina” nu este în plan. Doar unele trupe vor intra într-o zonă de lângă Lvov și poate Kiev pentru a ajuta armata ucraineană. Un fel de a face menaj și organizare; instruire; aducerea unor forțe speciale de elită în unele locuri. Nimic mai mult. Implicație: oameni din țările noastre, relaxați-vă. Vor fi doar câteva sicrie. Iar voi, rușilor, nu vă îngrijorați prea mult, nu vom face război”, a spus Medvedev, pe X.

„Să sufere rudele din străinătate”

„Doar niște brute dezvăluite care țin toată lumea pentru proști! Toate aceste organe microgenitale ale NATO trebuie să urmeze ordinele forțelor militare ucrainene și nimeni alta! În caz contrar, ei nu vor fi lăsați nici măcar într-o țară atât de jalnică și pe moarte precum „Ucraina”.

Asta înseamnă că vor deveni parte din forțele regulate care luptă acum împotriva noastră. Motiv pentru care ei pot fi tratați doar ca dușmani; și nu doar dușmani, ci ca detașamente de elită, pedepsitorii SS ai lui Hitler. Și nu poate fi decât o singură regulă pentru acești păduchi de peste mări, care, spre deosebire de nefericiții ucraineni, nu au fost nevoiți să meargă la război: să nu fie luati prizonieri! Și pentru fiecare luptător NATO ucis, aruncat în aer sau ars trebuie să existe o recompensă maximă. Și nu dau trupurile înapoi. Să sufere rudele din străinătate”, a concluzionat Medvedev.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor