Un nou weekend cu vreme buna si distractie la munte. De asta au avut parte turistii care au venit la sfarsitul saptamanii la Sinaia. Pe partiile din golul alpin impatimitii sporturilor de iarna s-au bucurat de stratul de omat, care este in continuare numai bun pentru practicarea sporturilor de iarna. Si elevii care au avut programata saptamana de schi s-au bucurat de ultimele zile libere.

Turistii care au ajuns la munte, in weekend-ul trecut, spun ca au facut alegerea potrivita. Au avut parte de vreme buna, de un strat inca optim pentru schi, dar si de distractie. Pe partiile de altitudine din statiunea Sinaia instalatiile de transport pe cablu au functionat la capacitate maxima.

Elevii care s-au bucurat de o saptamana intreaga, stabilita ca fiind vacanta de schi, au profitat sa mai ia cateva lectii de la instructori.

In urmatoarele saptamani vor ajunge la munte si alte serii de elevi, ale caror institutii de invatamant din care fac parte si-au stabilit intr-o alta perioada vacanta de schi.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *