Donald Constantin răspunde atacurilor: Sunt niște mizerii!Fostul director al SGU a comentat informații apărute în presă

Donald Constantin amenință cu dezvăluiri incendiare

Directorul SGU Ploiești, Donald Constantin, susține că a devenit ținta unui grup de interese.

Oameni din umbră, pe care șeful SGU, Donald Constantin, promite să-i nominalizeze, vor debarcarea acestuia.

Într-o postare pe Facebook, Donald Constatin explică punctul său de vedere și publică și un comunicat al SGU Ploiești cu privire la subiect.

…………………………………………………………………….

Cum să calci în picioare destinele a 700 de salariați? Cum?

Printr-un CA contestat în instanță, condus de un președinte TSD, inconștient, care a ”sărit” rândul la concurs și, conform bihoreanu.ro, certat cu legea și cu bunul simț.

Un ”scriitor”, și online, prins în flagrant când lua niște bani nemunciți.

O persoană influentă, căreia nu-i pasă, la fel de certat cu legea. Și totul pentru putere, pentru bani și nu în ultimul rând pentru interesele lor personale.

Faptul că societatea funcționează deranjează. S-a ajuns până acolo prin a primi mesaje de la diferite persoane, de genul: ”nu mă las până nu-l dăm jos”, ”nu-l las până nu-l termin”.

Aveți grijă, nu aveți atâția bani încât să-l cumpărați și pe DUMNEZEU!

Vă prezint realitatea mizeriilor scrise în ultimul articol, în acest ziar online. Un articol comandat, plătit, de aceea persoană influență ( financiar și politic), cu informații trunchiate de acel membru CA, suspectat de înșelăciune. Și scris de un ”ziarist” prins cu mâța în sac, adică în timp ce primea mită.

 

Mai jos vă prezint punctul de vedere emis de către SGU Ploiești, cu privire la articolul ”Angajații Serviciului de Gospodărire Urbană Ploiești solicită, oficial, întrunirea în ședință comună a CA și AGA, pentru demiterea de urgență a actualului manager ”competent”, Donald Constantin zis și ”Rățoiul”, publicat de această publicație online.

Din titlul articolului ne întâlnim cu o metodă deja consacrată. ”Un grup de angajați sau angajații”! Fără a se scrie concret cine și câți sunt aceștia…

Practic, propun diverse acțiuni pentru, vezi Doamne, binele societății.

La o simplă verificare s-a constatat că nu există nici un înscris având conținutul enunțat în ziar, adresat CA-ului sau către AGA. De la intrarea în atribuții a noului CA, se continuă, cu tenacitate și în mod suburban, denigrarea actualei conduceri a societății. Mai exact a directorului general, care deranjează nerăspunzînd la comenzile anumitor indivizi. La o privire, chiar superficială, acestia nu au ce căuta în funcțiile pe care le ocupă.

Situația actuală în care se află SGU nu a fost creată în ultimii ani, de când la conducere este actualul director, fapt confirmat de controalele avute în ultimul timp.

Suntem obligați să achităm datorii istorice apărute ca urmare a administrării conducerii locale de la aceea perioadă. Este vorba de aproximativ 150 miliarde de lei vechi, la care s-au adăugat hotărâri de Consiliu Local. La care s-au adăugat pierderi de 24 de miliarde de lei, a unor facturi neachitate sau neînsușite de Primăria Ploiești. De ce? Din diverse motive care nu au susținere în realitate (ex. Situația de la Stadionul Ilie Oană).

Știați că miile de metri pătrați de parcări înierbate , executate cu materiale și forța de muncă ale SGU, nu există în actele Primăriei?

Deși aceste probleme au fost aduse la cunoștință Consiliului Local , la momentul respectiv, nu s-a luat nici o măsură. Mai mult, an de an, bugetul societății s-a diminuat fără o motivație reală. Anul acesta bugetul a fost diminuat cu 3 milioane de lei.

Pentru a reduce impactul negativ asupra SGU, am propus actualului CA un set de măsuri de reorganizare. Acestea ar aduce o economie societății de aproximativ 1,5 milioane de lei. Actualul CA a respins fără să motiveze propunerile directorului general. Și nici nu a venit cu alte propuneri care să ajute în mod real sociatatea.

Anumite discuții au început de la faptul că, printre măsuri, s-a propus desființarea a trei posturi de director. După opinia directorului general și a rezultatelor economice, sunt total ineficiente și consumatoare de resurse.

Menționăm că majoritatea problemelor apărute în presă sunt create și manageriate chiar de ocupanții posturilor mai sus menționate ( director adjunct, director servicii publice și director întreținere domeniu public).

Deblocarea anumitor mașini, la care se face referire, s-a făcut conform regulamentului și HCL-ului care în anumite condiții permite acest lucru directorului general.

De ceva vreme, încercăm să modificăm HCL care reglementează activitatea de blocare și ridicare auto, dar, ca la orice inițiativă, în cadrul administrației, lucrurile se mișcă foarte greu.

Dacă alte persoane ( cum ar fi… directorul adjunct) au dispus deblocări în afara regulamentului sau HCL-ului, vor răspunde pentru acțiunile lor. Cât despre facturi neînregistrate, numai un prost poate crede așa ceva.

Solicităm public autorităților abilitate să verifice modul de operare al facturilor în contabilitate.

Cu eforturi mari din partea conducerii, SGU Ploiești  s-a încăpățânat să existe. Având chiar rezultate bune, lucru care deranjează și duce la intensificarea atacurilor la nivel de rigolă. Ne obligă să dăm răspunsuri la articole care nu au legătură cu adevărul și cu presa de calitate.

Aceste atacuri sunt regizate și finațate de aceleași persoane, pe care le vom nominaliza la momentul respectiv. Atunci vom prezenta și copii care susțin cele mai sus menționate.

Vă vom ține la curent cu modul în care suntem ”ajutați” de actualul CA și de persoanele care au interes în destabilizarea societății.

SC SGU Ploiești SRL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *