logo
RNTV Live

Directorul CNAIR a declarat: “De astăzi, circulația este deschisă pe aproape jumătate din semi-inelul sudic al A0, adică pe o distanță de 23,3 kilometri, din totalul de 52 de kilometri.”

a0
Dudau Andreea Valentina

Cristian Pistol, directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a anunțat că, începând de luni, circulația este deschisă pe aproape jumătate din semi-inelul sudic al autostrăzii A0, adică pe o distanță de 23,3 de kilometri din cei 52 de kilometri ai acestei secțiuni. “Constructorul turc a finalizat lucrările pe încă 7 kilometri ai A0 sud, ceea ce permite circulația în regim de autostradă între intersecțiile A0 Sud și DN6, DN5 și DN4. Acești 7 kilometri se adaugă celor 16,3 kilometri finalizați anul trecut între localitățile Vidra și Bragadiru”, a adăugat el!

Cristian Pistol a anunțat pe Facebook: “De astăzi circulă pe aproape jumătate din semi-inelul sudic al autostrăzii A0! Constructorul turc a finalizat lucrările pe încă 7 kilometri ai A0 sud, permitând astfel circulația în regim de autostradă între intersecțiile A0 Sud și DN6, DN5 și DN4. Acești 7 kilometri se adaugă celor 16,3 kilometri finalizați anul trecut între localitățile Vidra și Bragadiru. Pe lotul 1 al A0 Sud lucrările vor continua astfel încât cel mai târziu în luna iulie să fie deschisă circulația și pe cei aproape 10 kilometri care vor asigura legătura cu A2 (Autostrada Soarelui).”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor