Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a mers marti dupa-amiaza, la Judecatoria Ploiesti, sa ceara magistraţilor să-i dea derogare ca să poată vorbi cu soţia şi băiatul. Asta pentru ca

atunci cand a fost plasat, joia trecută, în arest la domiciliu judecătorii nu au observat că sotia si baiatul cel mare, martori in dosar, figurează la aceeaşi adresă cu el. Avand in vedere calitatea pe care o au Dinicu nu ar avea voie să comunice cu ei. In plus, el a solicitat sa fie lasat sa mearga si la stomatolog.

Increzator ca cererile sale vor fi admise de catre judecatorii de drepturi si libertati ai Judecatoriei Ploiesti, Cornel Dinicu a ajuns din timp la instanta. Acesta a cerut ca interdictia de a vorbi cu sotia si copilul, care stau la aceeasi adresa la care isi executa pedeapsa arestului la domiciliu, sa fie ridicata. Si tot marti a fost inaintata solicitarea ca Dinicu sa poate fi lasat sa mearga la medicul stomatolog.

Pentru cele doua cereri inaintate Judecatoriei Ploiesti instanta a stabilit ca termen data de 9 februarie, la care judecatorii de drepturi si libertati sa se pronunte in aceste cauze.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *