Sursă foto: Wikipedia

Meciul de fotbal dintre Dinamo și Petrolul, programat pentru sâmbătă, la ora 21:45, va avea loc până la urmă pe stadionul „Arcul de Triumf”. Echipa Dinamo ar fi dorit să joace pe Arena Națională, dar cererea oficialilor alb-roșii a fost respinsă.

Dinamo se află într-o formă bună în Superligă, cu două victorii consecutive, iar conducerea clubului dorea să profite de acest moment favorabil și să închirieze Arena Națională pentru meciul cu Petrolul, din runda a 7-a a Superligii, la care erau așteptați peste 30.000 de fani, potrivit antrenorului Ovidiu Burcă.

Vine derby-ul cu Petrolul, ne dorim să jucăm pe Arena pentru că atunci când avem un teren de calitate creşte şi calitatea jocului nostru. O să fie multă lume, nu mă avânt să dau o cifră, dar cred că o să fie peste 30.000 de dinamovişti!

Ovidiu Burcă

Detalii, AICI.

Totuși, cererea „câinilor” a fost respinsă, iar partida se va desfășura pe stadionul Arcul de Triumf, care a devenit noua „casă” a lui Dinamo în ultimul an.

Fanatik notează că Primăria Municipiului București a luat decizia ca Arena Națională să nu fie închiriată în următoarea perioadă. Se urmărește protejarea gazonului înaintea meciurilor echipei naționale din preliminariile Euro 2024, care vor avea loc pe 9 septembrie, cu Israel, și pe 12 septembrie, cu Kosovo.

Deși echipele de fotbal Dinamo și FCSB au fost interzise pe Arena Națională, alte evenimente au primit aprobarea pentru a fi ținute pe cel mai mare stadion al țării. Între 1 și 3 septembrie, spre exemplu, arena sportivă va fi gazda „East European Comic Con”.

Biletele pentru meciul Dinamo – Petrolul au următoarele prețuri:

  • Peluza Nord (PCH) și Peluza Sud: 35 lei
  • Tribuna 2: 50 lei
  • Tribuna 1: 80 lei – 90 lei
  • Zona VIP este deja ocupată în totalitate, prin numărul mare de abonați.

Suma pentru închirierea Național Arena (55.000 de locuri) împreună cu utilitățile inițiale este de 30 de mii de euro, dar costurile pot crește semnificativ odată cu angajarea unei companii de pază și plata altor detalii necesare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *