logo
RNTV Live

Din vara aceasta, jucătoarea germană Alina Grijseels se va alătura echipei CSM București pentru a-și desfășura activitatea sportivă

G_Grijseels_Handball_bvbnachrichtenbild_small
Dudau Andreea Valentina

Handbalista germană Alina Grijseels se va alătura echipei CSM București începând cu vara acestui an!

CSM București a făcut cunoscut, în cursul zilei de luni, că își va completa lotul din vară cu Alina Grijseels, jucătoare provenită de la echipa Metz, care a fost și căpitanul și unul dintre golgheterii echipei naționale a Germaniei la Campionatul Mondial din ultimul an. Alina Grijseels, în vârstă de 27 de ani, care se va alătura CSM București începând cu vară, activează în principal pe postul de centru, dar poate ocupa și rolul de inter dreapta.

În sezonul 2021-2022 al Ligii Campionilor EHF, a avut o prestație remarcabilă la Borussia Dortmund, marcând un total de 84 de goluri, chiar dacă echipa sa a fost eliminată în fazele eliminatorii de către Metz. În sezonul următor, Dortmund nu a mai participat în Liga Campionilor, însă Grijseels a fost unul dintre pilonii echipei până în faza Final 4 a EHF European League. Metz a recunoscut impactul jocului Alinei din sezonul precedent, semnând un contract cu centrul german în vara anului 2023.

Fiind căpitan al echipei naționale a Germaniei, Grijseels a fost una dintre piesele de bază ale formației sale la Campionatul Mondial din ultimul an, unde Germania a ocupat locul 6, marcând inclusiv în poarta României.

La Metz, Alina Grijseels a excelat în ultimele etape ale sezonului regulat al Ligii Campionilor EHF. Ea a fost una dintre jucătoarele de top ale echipei și a marcat goluri decisive în ultimele trei meciuri ale grupei, contribuind semnificativ la performanța echipei Metz de a obține primul loc în grupă în sezonul regulat al Ligii Campionilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor