logo
RNTV Live

Din pădurile din Rânca au fost adunate vase de toaletă, saltele vechi și anvelope uzate

WhatsApp-Image-2024-04-15-at-09.03.54-4-1024×768-1
Dudau Andreea Valentina

O situație ecologică gravă a fost identificată în pădurile din Rânca. Echipe de voluntari din județul Gorj s-au implicat într-o acțiune extinsă de curățenie în pădurile din zona turistică, colectând mii de deșeuri cel mai probabil abandonate de către turiști și alți vizitatori ai zonei. Gunoiul a fost colectat în saci și transportat la un depozit autorizat!

Din pădurile din Rânca au fost recuperate o varietate de deșeuri, printre care se numără vase de toaletă, saltele vechi, anvelope uzate, mochete, peturi și chiar un grătar uriaș din metal. Această acțiune a avut loc la finalul săptămânii trecute.

„Suntem extrem de bucuroși pentru ceea ce am reușit să realizăm în aceste trei zile. A fost, probabil, cea mai reușită și eficientă acțiune de curățenie de până acum. Niciodată înainte nu am fost atât de mulți și uniți, iar rezultatele se văd!… Abia așteptăm să continuăm de unde am rămas, pentru a face pădurile din Rânca să fie libere de urâțenia umană. Mulțumim Complexului Veverița Rânca pentru cazarea impecabilă, masa delicioasă și focul de tabără de sâmbătă seara!”, a declarat Dana Oniga, unul dintre organizatorii acestei acțiuni de ecologizare.

Cel mai tânăr participant la această activitate de curățenie din Rânca are doar 5 ani.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor