logo
RNTV Live

Dimineață cu 19 percheziții pentru polițiștii din Vaslui

Perchezitii-la-sediul-Politiei-Locale-din-Ploiesti
Ștefan Petre

În dimineața zilei de 31 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au demarat 19 percheziții la domicilii din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

Echipajele de poliție, împreună cu forțele speciale și jandarmii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, acționează astăzi pentru a executa 19 mandate de percheziție la locuințe din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, aflate în județul Vaslui.

Aceste acțiuni au loc în cadrul unor cauze penale în care se efectuează cercetări pentru posibile infracțiuni precum lovirea sau alte forme de violență, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii publice, violare de domiciliu și încălcări ale regimului armelor și munițiilor.

Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii își propun să investigheze în detaliu toată activitatea infracțională a persoanelor implicate.

Această acțiune este efectuată cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale din Vaslui și Iași, precum și a jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui și a Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău Alexandru cel Bun.

Perchezițiile sunt realizate în localitățile Simila și Murgeni, unde au fost instituite zone speciale de siguranță publică.

Toate aceste percheziții au loc în contextul unor dosare penale legate de incidente în care au fost implicate mai multe persoane.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor