Sursa foto: StyleCaster

Prințesa de Wales, la vârsta de 41 de ani, impresionează prin aspectul său remarcabil. Se știe despre ea că preferă o alimentație sănătoasă, ceea ce explică cum reușește să aibă o siluetă ca a unui model foto.

Prin carisma și eleganța sa, Kate Middleton câștigă inimile publicului, iar mulți fani s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă. Așadar, iată secretele dietei ei.


Chiar și ca mamă a trei copii, Kate Middleton se bucură de o siluetă de invidiat. Are, de asemenea, moștenite gene bune, deoarece și mama și sora sa arată spectaculos. Nu este surprinzător faptul că Prințesa de Wales preferă o alimentație sănătoasă, bazată pe o dietă bogată în fructe și legume. Unul dintre secretele sale de frumusețe este un smoothie format din șase ingrediente benefice pentru sănătatea microbiomului și a pielii, conform fostului nutriționist regal, Jennifer Hanway, citat de Adevărul.ro.

De la primele ore ale dimineții, Kate Middleton nu începe ziua fără a consuma un cocktail din superalimente, bogate în vitamine, nutrienți și antioxidanți. Astfel, ea își asigură necesarul de vitamine și a transformat acest smoothie într-o rutină zilnică pentru micul dejun, adaugă nutriționistul regal.

Lista de ingrediente pentru acest smoothie revigorant și plin de beneficii este simplă și ușor de obținut: kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine.

Potrivit lui Jennifer Hanway, acest smoothie are efecte extraordinare asupra pielii, conferindu-i luminozitate și elasticitate.

Pe lângă smoothie, Kate Middleton preferă să consume și o salată la prânz, mai ales în zilele călduroase de vară. Medicul nutriționist explică că poți cheltui sume considerabile pe tratamente, proceduri și creme, dar dacă nu te hrănești sănătos, toate acestea sunt în zadar. Alimentația joacă un rol crucial în aspectul nostru fizic. Nu este de mirare că Prințesa de Wales are o siluetă de fotomodel, având în vedere dieta pe care o urmează și faptul că face sport în mod constant.

Smoothie-urile sănătoase pot satisface senzația de foame și pot înlocui gustările dintre mese. Pentru cei care doresc să aibă o piele luminoasă și să rămână în formă, dar nu sunt atrași de ingredientele din smoothie-ul preferat al Kate Middleton, experții de la „Ocado” au creat o alternativă: un smoothie format din pară, ghimbir și avocado.

Există și recomandări pentru un alt tip de smoothie verde, obținut prin stoarcerea ierbii de grâu proaspătă. Este important să fie consumat în cantități moderate, deoarece are un puternic efect detoxifiant, iar doza recomandată este de doar 50 ml pe zi.

Sursa: click.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *