Diana Șoșoacă a fost implicată într-un scandal cu Poliția după ce a fost sancționată cu amendă și i s-a reținut permisul de conducere pentru depășirea vitezei legale!

Senatorul Diana Șoșoacă a rămas fără permis de conducere și a fost amendată după ce a fost prinsă conducând cu 110 km/h pe un tronson de drum unde viteza maximă admisă era de 40 km/h. Aceasta a avut o altercație cu polițiștii care au oprit-o în trafic, pe care i-a insultat și amenințat, atribuind întreaga situație sistemului care, în opinia sa, vrea să o împiedice să își desfășoare campania electorală.

IPJ ILFOV: „La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59,  în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi acţionau cu aparatul radar pe  DN7- km16+600, poliţiştii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita  maximă de viteză este de 40 km/h.”

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au sancționat femeia cu o amendă în valoare de 1.485 de lei și i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, conform procedurilor de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule.

Femeia oprită de polițiști este senatorul Diana Șoșoacă, care, conform obiceiului său, a filmat întreaga interacțiune cu agenții de poliție și a postat materialul pe Facebook. În timpul discuției cu polițiștii, Șoșoacă i-a insultat și i-a amenințat cu o plângere penală, negând acuzațiile de viteză excesivă și refuzând să semneze procesul verbal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *