logo
RNTV Live

Diana Șoșoacă intervine în sala de judecată după ce Macovei a primit suspendare: Izvorăsc râsete sarcastice, exprimând neputință!

diana_sosoaca
Theo Tănăsescu

Diana Șoșoacă, senator, critica decizia judecătorilor de a acorda o sentință cu suspendare în cazul accidentului în care fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, și un motociclist au fost implicați. Șoșoacă susține că sentința a fost influențată de motive politice și subliniază că România ar fi mult mai avansată fără o justiție coruptă!

„Cazul Monicăi Macovei face parte din inechitățile justiției româneşti. Dacă justiția ar fi fost aplicată corect, nu divers şi fără apartenență politic, România ar fi fost departe. Nu ar fi avut nivelul ăsta al corupţiei.

Nu ştiu dacă judecătorii înţeleg ce mesaje dau societăţii. Când am învăţat la drept, ne învăţa ce înseamnă repercusiunile unor fapte penale asupra societăţii când provin de la persoane publice date ca exemplu. S-au dus 30 de ani, lucram din primul an de facultate într-un cabinet de avocatură. Nu înțelegeam inechitățile din justiție, după ce m-am maturizat şi specializat am văzut că sunt tot mai grave. Am involuat.

Regimul Macovei are încă acoliţi. Regimul vine cu capacitatea acelui regim de a le preda celorlalți după chip şi asemănare de regim. La acel moment a fost apreciată. Ulterior, când a dispărut din politică am auzit că a fost făcută consilier prezidenţial al preşedintelui Macedoniei. Am rămas uimită, după am înţeles cum e cu politica și americanii. Am înţeles că aveau nevoie de un astfel de om acolo pregătit în România și puteau să pregătească terenul pentru alunecarea Macedoniei pe aceeaşi pantă.

Aşa e cu Dragu de la USR, care e la banca R. Moldova. Oamenii politici din România sunt în funcţii de conducere în R. Moldova. Dacă nu încercăm noi, țara mamă, să îi mai salvăm va fi grav. Trebuie să ne salvăm pe noi în primul rând.

A fost mare scandal atunci cu Macovei. Nu a dat probe, a refuzat. Eu ştiam că toţi cetățenii sunt egali. De atunci când am văzut, am schimbat şi am spus că ia cu suspendare şi nici 6 luni nu-i dă.

Râd sarcastic, e un râs de neputinţă de a schimba lucruri, e un râs dureros. Nu mă pot resemna, e din categoria cetățeanului politician condamnat la puşcărie, după 1 an jumătate şi este eliberat. (…). Ce să-i spun lui Macovei? Succesuri”, a declarat senatoarea pentru BZI.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor