Sursă foto: Inquam Photos

De acum, parlamentarii care fac scandal la ședințele de plen reunit vor putea fi sancționați. Aleșii au votat azi noul regulament prin care parlamentarii violenți riscă să rămână fără jumătate de indemnizație sau fără mașina de serviciu. Decizia vine după scandalul făcut ieri de Diana Șoșoacă la ședința de plen reunit. Senatoarea nu s-a abținut nici azi. 

Diana Șoșoacă: Pe mine nu mă oprește decât Dumnezeu.

George Simion: Are dreptate doamna Șoșoacă. Mai trebuia să citeze din Petre Țuțea: mă mișc între mine și Dumnezeu.

Diana Șoșoacă, către Alfred Simionis: Asta e democrația pe care o instituiți. Ieri ați provocat o imensă mizerie în Parlament și ați avut un limbaj suburban. Abia aștept să adoptați acest regulament ca să plătiți și dumneavoastră pentru limbajul suburban și toate violențele pe care le-am suportat eu în Parlament fizic și de limbaj.

Alfred Simionis: Era să mă mâncați, doamnă. Ce violențe….

Diana Șoșoacă: Abia aștept să îmi măsurați perimetrul de unde pot să filmez. Abia aștept să decideți până unde mi se întinde perimetrul.

Alfred Simonis: 10 secunde..

Diana Șoșoacă: Atât vă place, domnule Simonis? 10 secunde. Orban avea un minut.

Diana Sosoaca, despre Pavel Popescu: Ca să puteți să îi comparați pe ceilalți cu fenomenul Șoșoacă le trebuie și un IQ pe măsură! Dă-i prostului putere și săracului avere! Prostul nu e prost destul până nu e și fudul.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *