logo
RNTV Live

Dezvăluiri Uimitoare de la Apropiații Bărbatului din Gura Portiței care a Comis Uciderea Soției Sale: Așteptări Anticipate ale Tragediei de Mult Timp

crima_litoral
Iorgu Theo

Ies la iveală informații șocante referitoare la cuplul din Todirești, descoperit decedat la Gura Portiței. Conform apropiaților bărbatului, se dezvăluie că acesta, suspectat de a-și fi ucis soția, nu era nou în privința comportamentului violent în cadrul familiei și avea obiceiul de a recurge frecvent la agresiuni fizice asupra femeii.

Rudele celor doi soți povestesc că Violeta era deseori agresată de bărbat și se așteptau să pățească ce e mai rău. „O bătea tare, tare. Ne-am așteaptat să o omoare demult.”, a declarat Vasile Pădurariu, nașul cuplului, pentru Știrile Pro TV.

Totodată, nașul celor doi crede că Viorel a pus totul la cale. „Aici a fost plănuit, ea nu a văzut de la el 1 leu, ea a fost o slugă. Pentru fete a stat. Ea nu a fost fericită niciodată, umbla cu hainele lui.”, a adăugat acesta.

Familia crede că bărbatul ar fi plănuit să o ucidă pe soția sa, iar apoi să își ia viața, după ce a fost diagnosticat cu o boală incurabilă. De altfel, Viorel a fugit din Spitalul Sf. Spiridon din Iași, acolo unde era internat, chiar înainte cu o zi să meargă în Delta Dunării.

Bărbatul le-ar fi spus fetelor sale că o ia pe Violeta și vor merge împreună la o mănăstire. Însă, au ajuns la Gura Portiței, acolo unde a avut loc crima urmată de sinucidere. Atrocitatea s-ar fi produs la câteva ore după ce au ajuns în locul respectiv.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor