logo
RNTV Live

Dezastrul din Ploiești, provocat de un șofer drogat?/ UPDATE

ac9
Erika Stoica

Evenimentul rutier s- produs astăzi pe strada Poștei din Ploiești, la intersecția cu strada Praga.

Potrivit informațiilor preliminare, un bărbat în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism, a intrat în coliziune cu altă mașină condusă de un bărbat de 38 de ani. Impactul a dus la proiectarea acestui autoturism într-un alt vehicul, iar în urma incidentului, unul dintre autoturisme a acroșat o femeie în vârstă de 68 de ani.

Femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

CITESTE SI STIREA INITIAlĂ

Ambele persoane implicate în conducerea autoturismelor au fost supuse testării cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Cu toate acestea, testarea ulterioară a relevat indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive în sistemul conducătorului auto în vârstă de 37 de ani.

În conformitate cu procedurile legale, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în scopul stabilirii precise a consumului de substanțe interzise. Aprecierea rezultatelor acestor probe va fi realizată în continuare în cadrul cercetărilor desfășurate de polițiști, pentru a stabili toate împrejurările accidentului și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor