logo
RNTV Live

“Descoperiți magia teatrului: O săptămână plină de emoții și povești captivante”

402659026_122121512486056892_8966267328377745939_n
Constantin Corina

De la comedie la realism- spectacolele teatrului ‘Toma Caragiu’ Ploiești vă așteaptă cu brațele deschise

În această nouă săptămână, Teatrul “Toma Caragiu” Ploiești vă invită să vă pierdeți în fascinanta lume a reprezentațiilor teatrale, unde fiecare moment dezvăluie o emoție unică. Cu teme abordate atât în cheie comică, cât și realistă, spectacolele aduc în prim-plan subiecte de actualitate cu impact asupra societății.

“PLICUL” – Luni, 27 noiembrie, ora 18.30, Sala Teatrului “Toma Caragiu”

  • O producție remarcabilă a Teatrului Dramaturgilor Români, această reprezentație a fost deja Sold Out, promițând o experiență teatrală memorabilă.

“ACASĂ LA TATA” – Vineri, 1 decembrie, ora 18.30, Sala Teatrului “Toma Caragiu” – Premieră

  • Scris și regizat de Mimi Brănescu, acest spectacol contemporan cu accente ludice explorează complexitatea umană, legăturile și vulnerabilitățile interpersonale, aducând în prim-plan conflicte între generații, orgolii, invidii și gelozii.

“FIUL” – Sâmbătă, 2 decembrie, și Duminică, 3 decembrie, ora 18.30, Sala Teatrului “Toma Caragiu”

  • Aceste reprezentații sunt deja SOLD OUT, confirmând popularitatea acestui spectacol.

“DOMNUL NOSTOC ȘI CABANA CĂRȚILOR” – Duminică, 3 decembrie, Orele 10.30 și 12.00, Sala Teatrului de Animație Imaginario

  • Un spectacol matinal captivant ce aduce omagiu lecturii și bucuriei descoperite în paginile cărților, călătorind în universul magic al domnului Nostoc și domnișoarei Filomene, doi locuitori aparte din Orașul Surprizelor.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului “Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

Nu ratați această oportunitate de a vă bucura de experiențe teatrale captivante și de a vă conecta cu lumea fascinantă a artei dramatice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor