La sfârșitul săptămânii trecute, pe litoralul românesc, jandarmii au efectuat o serie de descoperiri în cadrul acțiunilor lor de patrulare. În Vama Veche, aceștia au găsit 12 persoane în posesia de substanțe interzise, iar asupra a doi bărbați din București au fost găsite și obiecte periculoase, inclusiv două bricege și două aparate cu electroșocuri.

Potrivit anunțului făcut de Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța, în timpul patrulării de-a lungul falezei din Vama Veche, jandarmii au observat doi bărbați în vârstă de aproximativ 35 de ani care au devenit agitați și au încercat să se sustragă de la control. După legitimarea lor, s-a constatat că cei doi provin din București și au venit în Vamă în căutare de distracție. Însă, în urma controlului asupra lor, s-a descoperit că aveau asupra lor două bricege, două aparate cu electroșocuri, șase bile de staniol și o substanță vegetală de culoare verde-oliv cu un miros puternic, precum și 14 pastile albe rotunde într-o pungă autosigilantă. Cei doi au fost predați autorităților și s-au ales cu acte de sesizare pentru deținere și consum de substanțe psihotrope.

De asemenea, în aceeași zonă, jandarmii au mai identificat un tânăr care deținea o substanță vegetală similară, precum și un plic cu urme de substanță albă pulverulentă. În total, în perioada 25 – 27 august, jandarmii au înregistrat opt acte de sesizare pentru un număr de 12 persoane depistate în posesia și consumul de substanțe psihotrope, precum și pentru purtarea fără drept a obiectelor periculoase în spațiile publice.

În același interval, jandarmii au aplicat și 36 de amenzi, în valoare de 11.400 de lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *