logo
RNTV Live

Descoperirea șocantă care a uimit și polițiștii: Cuplul de soți găsit decedat pe plajă, ea cu gâtul tăiat, el înecat

crima_litoral
Theo Tănăsescu

Un eveniment tragic a surprins chiar și polițiștii aflați în serviciu pe litoral. Autoritățile au fost alertate de rezidenții din zona Gura Portiței, iar la fața locului au fost descoperite trupurile unei femei și unui bărbat, identificați ca soț și soție.

Viorel și Violeta Burduhosu, în vârstă de aproximativ 45 de ani, sunt subiectul anchetei, iar conform ipotezelor investigației, se pare că tragedia a avut ca punct de pornire un conflict în cadrul cuplului. Trupul femeii a fost descoperit cu gâtul tăiat și cu multiple plăgi înjunghiate, conform relatărilor din Tulceanoastră.

De asemenea, se pare că după ce a comis oribila crimă, bărbatul a intrat în mare, el neștiind să înoate, și s-a înecat.

Cei doi aveau trei copii: o fată căsătorită în Anglia, una care trebuia să se mărite la anul și una mai mică.

Posibila dinamică a evenimentelor, conform anchetatorilor

După ce au pus detaliile cap la cap, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost omorâtă.

După oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi neştiind să înoate, conştient, a intrat în mare şi nu a supravieţuit.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor