logo
RNTV Live
tymbark

Descoperire șocantă făcută în Paris

police-nationale-1024×576
Marin Ana

O descoperire șpcantă a avut loc la Paris! Cadavrul unei fetițe de 12 ani a fost găsit închis într-o valiză, vineri seară, în arondismentul 19 din Paris.

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru „ucidere a unui minor sub 15 ani”, după descoperirea, vineri, în jurul orei 23:00, a cadavrului unei fete de 12 ani închisă într-o valiză. Adolescenta, născută în 2010, era ghemuită în această valiză găsită în arondismentul 19 al Parisului , a aflat BFM TV din surse ale politiei care confirmă informațiile.

Potrivit primelor constatări, victima are răni la nivelul gâtului. O autopsie urmează să fie efectuată sâmbătă pentru a determina mai precis cauzele morții.

Alerta dispariției a fost dată în cursul după-amiezii de tatăl ei, îngrijorat că nu o vede revenind de la scoală. Rapid, poliția a favorizat pista criminală după ce a descoperit elemente care sugerau o răpire în subsolul clădirii în care locuiește tânăra.

Patru persoane au fost reținute

Anchetatorii au început cercetările analizând în special imaginile înregistrate de camerele de supraveghere video. Astfel, au reperat o femeie care se deplasa în fața clădirii și care transporta cu greu o valiză, găsită apoi câteva străzi mai departe și care conținea cadavrul victimei.

Potrivit informațiilor noastre, patru persoane sunt în prezent în arest preventiv, dar implicarea lor în acest caz nu a fost încă stabilită. Printre aceste persoane se numără în special un individ care a sunat la serviciile de urgență după ce a descoperit valiza. A priori, acesta nu a avut un rol de natură penală, dar anchetatorii doresc să efectueze toate verificările.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Cadavrul unei fetițe de 12 ani, descoperit într-o valiză în Paris (g4media.ro)

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor