Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat o descoperire importantă în Portul Constanța, identificând bunuri susceptibile de a fi contrafăcute, marcate cu numele unor branduri cunoscute, în valoare totală de aproximativ 1.000.000 de lei.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, o echipă formată din polițiști de frontieră și inspectori vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanța au inspectat două containere provenite din China, cu destinația către o firmă comercială din Republica Moldova.

„În urma verificărilor amănunțite s-a constatat că în interiorul acestora se aflau aproximativ 4.160 de roboți de jucărie, 1.656 de mașinuțe, 1.696 de păpuși și 1.944 de seturi de jucării, care sunt susceptibile să încalce dreptul de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile, evaluate la aproximativ 1.000.000 de lei, au fost confiscate în vederea continuării investigațiilor. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru punerea în circulație a unor produse marcate identic sau similar cu mărci înregistrate pentru produse identice sau similare, aducând prejudicii titularului mărcilor înregistrate. Măsuri legale vor fi luate la finalizarea cercetărilor.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *