Deputatul PSD, Marius Budăi, și-a exprimat satisfacția față de propunerea recentă a PNL privind majorarea pragului de impozitare pentru pensii. Acesta a menționat că se bucură că PNL a înțeles importanța social-democrației, cu accent pe grija pentru părinți și bunici.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Budăi a subliniat faptul că salută schimbarea de perspectivă a PNL, care pare să adere la principiile social-democrate. Cu toate acestea, a adăugat că nu poate uita momentele anterioare când propunerile PSD, precum majorarea pensiilor, au fost criticate și respinse de către membri PNL.

De asemenea, Budăi a evidențiat că, în trecut, existau colegi din PNL care îi cereau demisia atunci când susținea viziunea PSD privind majorarea pensiilor. Criticile sale au vizat, de asemenea, refuzul PNL de a vota Legea pensiilor și lipsa de majorare a pensiilor în guvernul din 2021.

Deși își exprimă bucuria pentru schimbarea de atitudine a PNL, Budăi subliniază că această evoluție pozitivă este departe de anii anteriori când partidul vizualiza doar tăieri de pensii și introducea impozitarea pensiilor.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *