logo
RNTV Live

Deputatul liberal Tudor Polak susține adoptarea legii pensiilor și critica opoziția pentru ,,zgomot” în plen

Tudor-Polak-scaled
Dumitrache Catalina

Deputatul liberal Tudor Polak a exprimat luni, în cadrul dezbaterilor asupra proiectului legii pensiilor, că reprezentanții USR și AUR au optat să facă “zgomot” în loc să recunoască că noua lege elimină inechitățile și se bazează pe principiul contributivității.

În discursul său, Polak a subliniat importanța proiectului de lege, remarcând că membrii alianței USR-AUR au continuat să creeze tumult nu doar în ziua respectivă, ci și în săptămânile anterioare. El a subliniat că această atitudine este adoptată într-un moment în care legea propusă abordează problemele de inechitate și promovează principiul contributivității.

De asemenea, deputatul a evidențiat că, odată cu adoptarea acestei legi, punctul de pensie va înregistra o creștere semnificativă, începând cu 1 ianuarie, de 13,8%. El a subliniat succesul Partidului Național Liberal în cei patru ani de guvernare, menționând că punctul de pensie a crescut cu 60%, de la 1.275 de lei în 2019 la 2.032 de lei în 2023. Polak a adăugat că această creștere reprezintă un record în ultimii 32 de ani de guvernare în România.

În final, deputatul a afirmat că vor fi găsite soluții pentru a continua creșterea veniturilor pensionarilor și ale cetățenilor români, subliniind că acest aspect pare să nu fie o prioritate pentru opoziție.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor