logo
RNTV Live

Depistat la volan, sub influența substanțelor psihoactive

aparat_drugtest
Erika Stoica

Depistat la volan, sub influența substanțelor psihoactive

În week-end, polițiști rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în timp ce desfășurau activități pemtru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive pe Drumul Național 1, pe raza localității Bănești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula cu viteza de 139 km/h în afara localității, condus de un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Focșani.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor