logo
RNTV Live

Denis Ștefan, convocat la „Naționala” U18 pentru Jocurile Mediteraneene de la Ankara!

denis
Erika Stoica

Denis Ștefan, proaspăt desemnat cel mai bun portar al Turneului Final al Juniorilor 1 de la Mioveni, continuă să strălucească în handbalul juvenil și să aducă mândrie echipei naționale de juniori U18 a României. Tânărul portar a primit o nouă convocare pentru a se alătura lotului pregătit pentru Turneul Final al Campionatului European U18, ce va avea loc în Muntenegru în acest an.

După performanțele impresionante de la Mioveni, Denis va participa la un stagiu de pregătire programat să se desfășoare în perioada de mâine până duminică, la Plopeni. Ulterior, el se va alătura echipei naționale conduse de antrenorul Vasile Boca, plecând spre Ankara pentru a lua parte la ediția din acest an a Jocurilor Mediteraneene.

Talentul lui Denis Ștefan este susținut și dezvoltat la clubul local, sub îndrumarea antrenoarei Ramona Ștefan. În cursul anului 2023, el a fost prezent la toate acțiunile echipei naționale, contribuind la performanțele României în competițiile internaționale. Echipa a obținut locul 6 la Campionatul Mediteranean din Tunisia, locul 11 la „European Open Championship” din Suedia și locul 2 la „Trofeul Carpați NIRO”, iar în luna ianuarie a acestui an, a contribuit la calificarea echipei la Campionatul European din Muntenegru.

Cu o astfel de experiență și un potențial evident, Denis Ștefan este pregătit să ofere o contribuție semnificativă la succesul echipei naționale în competițiile viitoare și să continue să își onoreze țara pe scenele internaționale de handbal.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

puslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor