Plecări din cadrul formațiunii politice conduse de Diana Șoșoacă au fost înregistrate după ce aceasta a numit pe soțul său în funcția de „numărul 2” al partidului și a avansat numele lui Eugen Teodorovici pentru postul de premier.

Bogdan Vasile, președintele filialei din Marea Britanie a partidului SOS România, a demisionat din formațiunea condusă de senatorul Diana Șoșoacă. Anunțul a fost făcut public pe pagina sa de Facebook, insinuând că motivația sa pentru demisie este legată de includerea în partid a fostului ministru al finanțelor din PSD, Eugen Orlando Teodorovici.

Teodorovici a participat recent la școala de vară organizată de partidul lui Șoșoacă la Rânca, eveniment la care senatorul a afirmat că Teodorovici ar fi potrivit pentru funcția de premier. Astfel, a fost subliniată importanța expertizei sale în domeniul financiar și au fost provocate celelalte partide să propună soluții de guvernare mai bune.

Bogdan Vasile a exprimat critici la adresa lui Eugen Orlando Teodorovici, acuzându-l că face parte din „elita antiromânească” a clasei politice post-decembriste. Acesta a menționat faptul că Teodorovici a fost invitat de onoare la școala de vară a partidului condus de Diana Șoșoacă, o situație care a alimentat nemulțumiri în rândurile membrilor formațiunii.

O altă sursă de tensiune în partid a fost numirea soțului Dianei Șoșoacă în funcția de „numărul 2” al partidului. Această mișcare a fost adusă în discuție de mai mulți membri ai partidului, inclusiv de către Bogdan Vasile, care consideră că aceasta ar putea afecta imaginea și transparența partidului.

Anunțul privind numirea soțului senatoarei în funcția de prim-vicepreședinte al partidului a fost comunicat printr-un comunicat de presă, în contextul anunțării unei școli de vară organizate de partidul SOS România la Rânca. Silvestru Șoșoacă, soțul Dianei Șoșoacă, va avea un rol activ în cadrul acestui eveniment.

În timp ce tensiunile interne par să se amplifice în partidul condus de Diana Șoșoacă, acesta se pregătește să găzduiască la școala de vară și pe fostul ministru de Finanțe și fost prim-vicepreședinte PSD, Eugen Orlando Teodorovici. Prezența acestuia, alături de cea a Dianei Șoșoacă, a devenit mai vizibilă în spațiul public, în special prin aparițiile lor comune la postul de televiziune România TV.


Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *