logo
RNTV Live

Delia Roșu, sportiva de top a CSM Ploiești, reprezentanta României la Jocurile Mediteraneene de Handbal

Delia Rosu
Erika Stoica

Delia Roșu, talentata handbalistă a secției de handbal a CSM Ploiești, se pregătește să îmbrace tricoul naționalei de cadete a României în cadrul ediției din acest an a Jocurilor Mediteraneene, eveniment sportiv ce va avea loc în perioada 26 februarie – 3 martie la Podgorica, Muntenegru.

Delia, un element cheie în echipele de junioare 1 și 2 ale clubului , va face parte din lotul național în urma unui stagiu centralizat ce se va desfășura la Complexul Sportiv “Arcul de Triumf” din București, începând cu data de 20 februarie.

La această competiție de prestigiu, România va întâlni echipe puternice precum Croația, Italia, Kosovo, Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania și Turcia. Delia Roșu a mai reprezentat țara noastră și la ediția precedentă a Jocurilor Mediteraneene, desfășurată anul trecut la Nafplio, Grecia, unde echipa României a obținut locul 5. În acel turneu, Delia a impresionat cu un total de 15 goluri marcate în cele 6 meciuri disputate.

Antrenată de Cristi Roșu și Geta Opincariu la club, Delia a participat și la alte acțiuni de pregătire ale lotului național condus de Elena Moise și Cristian Gherman, inclusiv la un stagiu desfășurat la Covasna în luna ianuarie a acestui an. Talenta și devotamentul ei pentru handbal sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar acum toți ochii sunt îndreptați spre performanțele ei în cadrul Jocurilor Mediteraneene din Muntenegru.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor