Liniile de contact care furnizează energie electrică pentru trenurile care circulă între Dumbrăveni și Mediaș au fost avariate de un utilaj hidraulic. Conform informațiilor oferite miercuri de CFR SA, echipele de intervenție lucrează la fața locului pentru remedierea defecțiunilor și reluarea circulației feroviare în condiții normale.

Potrivit reprezentanților companiei CFR SA, un utilaj hidraulic a rupt ambele fire de contact de la trecerea la nivel cu calea ferată situată în Mediaș, la kilometrul 330+309. Aceste linii de contact sunt esențiale pentru alimentarea cu energie electrică a trenurilor care circulă în zona menționată.

Pentru a face față situației, trenurile de călători vor circula temporar pe un singur fir de contact, din ambele sensuri, fiind dublate cu o locomotivă Diesel. Acest aranjament afectează traseul trenurilor IR 12734 și IR 12735 din stația Mediaș, precum și trenul R 3536, care circulă cuplat cu R 2563 din stația Mediaș.

CFR SA a transmis scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident și a mulțumit pentru înțelegere. Compania asigură că personalul feroviar lucrează intens la fața locului cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor cauzate de utilajul defect și pentru reluarea circulației feroviare în condiții normale în cel mai scurt timp posibil.

Sursă: AGERPRES

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *