logo
RNTV Live

Decretul rapid emis de Putin după victoria electorală: Serviciile de securitate și Armata, în centrul atenției

image-2022-10-28-25869496-41-vladimir-putin
Theo Tănăsescu

După realegerea sa, președintele rus Vladimir Putin a declarat că va continua să consolideze organizațiile militare și de securitate, conform rapoartelor DPA de miercuri.

“Desigur, astăzi – şi mai ales astăzi – consolidarea capacităţii de apărare şi a securităţii statului rus este deosebit de importantă”, a declarat Putin agenţiei de ştiri de stat TASS la o întâlnire cu liderii grupurilor parlamentare.

Putin susține că Ucraina e un stat agresor

El a portretizat încă o dată Ucraina, pe care a atacat-o, ca pe un agresor şi a declarat că poporul rus nu va fi intimidat. Referindu-se la intensificarea bombardamentelor asupra regiunilor ruseşti de la frontiera cu Ucraina, Putin a spus că inamicul obţine exact opusul a ceea ce intenţionează prin acţiunile sale.

Au existat victime de partea rusă, dar acestea sunt mici în comparaţie cu numărul victimelor şi amploarea distrugerilor pe care Rusia le-a provocat Ucrainei. Deşi a făcut apel de la Moscova la curajul propriului popor, Putin nu a vizitat niciodată frontul de când a început războiul, în urmă cu mai bine de doi ani. În schimb, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut numeroase vizite pe front.

De asemenea, Putin a stat recent departe de regiunile ruseşti care au fost atacate.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor