Decorațiunile luminoase de Paște, prilej de nemultumiri în randul ploieștenilor.

Sărbătorile pascale bat la ușă și fiecare se pregătește cum poate mai bine. Autoritățile locale au vrut să dea startul sărbătorilor, și anul acesta, cu un farmec aparte și au împodobit orașul cu decorațiuni luminoase cu forme specifice.

Initiativa a starnit un val de critici dure. Dacă unii s-au bucurat, alții au criticat foarte dur.

„Lăsați dracului luminițele, rezolvați panaramele astea de străzi din oraș ,că nici pe jos nu poți merge că te împiedici de o groapă , Ploiesti orașul tuturor posibilităților, avem taxe, impozite și nimic. Hai sa ne îmbulzim in fața primăriei pentru 4 pungi de făină și 2l de ulei , dar pentru noi, care folosim aceste străduțe in fiecare zi, nu ne-am îmbulzi . Sunt peste 100 de comentarii și de aprecieri, dar daca ne.am strânge toți cei de aici în fața primăriei va asigur că poate vom vedea schimbări Volosevici sta și doarme pe scaun , toată lumea sta in vacante de lux, iar noi ne chinuim cu bătaia lor de joc fata de noi”, a comentat un ploieștean.


„Foarte frumos! Este orasul nostru si il iubim. Traieste prin noi, il infrumusetam locuitorii lui. Copii trebuie sa se bucure de toate sarbatorile si de tot ce le oferim. La multi ani fericiti!”, a adăugat altcineva.

„O porcărie!! Nu are niciun farmec !!”.

„Paștele e despre credinta, nu despre iepuri si ouă”.

„Bine ca Primaria decoreaza de Paste si nu e un SPITALUL nou in Ploiesti…Destept primar”, a mai adăugat un alt cetățean al Ploieștiului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

sursă Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *