Sursa foto: Antena Sport

În timpul unui discurs, președintele echipei de fotbal Dinamo a făcut declarații neclare și dificil de înțeles, generând confuzie în studio. Cei prezenți nu au reușit să înțeleagă mesajul transmis, iar unii au fost surprinși și au început să comenteze situația.

După meciul dintre Dinamo și FC Buzău, în care scorul a fost 2-2, Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo, a criticat arbitrajul și a pus la îndoială deciziile luate de arbitrul Moroiță.

El a cerut ca jucătorul Ariel Lopez să primească al doilea cartonaș galben pentru un fault comis în careu și a susținut eliminarea căpitanului Buzăului după ce a primit un cartonaș galben pentru un alt fault.

Însă, cei prezenți în studio, printre care Ilie Dumitrescu, Ion Crăciunescu și Ionel Dăciulescu, au fost confuzi și nu au înțeles exact ce a vrut să spună Nicolescu. Moderatorul Radu Naum i-a întrebat: „Ați înțeles ceva? Penalty și galben a dat pentru Dinamo”. Cu toate acestea, cei trei nu au răspuns.

„Am și eu un semnal de alarmă de tras. Am tot tăcut, am zis că sunt greșeli umane. Mă refer la faza penalty-ului. Dai penalty, dai al doilea galben. Etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Vă rog frumos, aveți personalitate. Aveți prezentă de spirit. Dați ce a lui Dinamo. Există tendința ca pentru echipele mediatizate arbitrul să dea mai puțin. Cu Steaua și Iași au fost mici chestii. Azi am scăpat de blestem, am reușit să plecăm neînvinși din deplasare. Ne dormim să luptăm pentru fiecare punct.

Se cunoaște că Dani Iglesias lipsește. Există mult probleme la această echipă. Nu e totul roz peste noapte. Această echipă luptat cu niște lipsiri care păreau insurmontabile. A fost o fază simplă, 11 metri și galben, apoi altfel se duce jocul. Noi ne vom lupta în toate mecurile, asta e. Rugăminte mare: dați-ne ce e al nostru!”, a declarat Andrei Nicolescu după meci.”, a spus Andrei Nicolescu după terminarea meciului.

Buzău trebuia să primească penalty

În timpul începutului meciului, Gloria Buzău a avut ocazia să primească un penalty în minutul 7, când Filip Dujmovic a ieșit în întârziere și a doborât jucătorii Giafer și Blejdea în interiorul careului. Cu toate acestea, arbitrul Andrei Moroiță nu a observat faultul și nu a acordat penalty-ul, menținându-l pe teren pe portarul echipei Dinamo.

Ion Crăciunescu, prezent la emisiunea „Fotbal Club” difuzată de Digi Sport, a exprimat opinia că în cazul fazei în care Gloria Buzău a cerut penalty ar fi trebuit să se verifice dacă portarul a încercat sau nu să joace mingea. În caz contrar, dacă portarul ar fi intrat în adversar, ar fi fost penalty.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *