George Simion, candidatul AUR la președinția României, a declarat că nu exclude posibilitatea ca PSD să aibă un plan prin care să direcționeze voturi către el, facilitându-i astfel accesul în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Totuși, Simion a subliniat că nu are nevoie de voturile PSD și că este convins că partidul nu este condus de liderii săi vizibili, ci de „combinatori care au distrus România”.

Recent, Gigi Becali, candidat AUR la alegerile parlamentare, a menționat că a fost contactat de fostul lider PSD, Viorel Hrebenciuc, care i-a solicitat ajutorul pentru a-l propulsa pe George Simion în turul doi al alegerilor. Simion a dezmințit orice discuție cu Hrebenciuc, precizând că nu are nimic de discutat cu el sau cu alți membri ai PSD, pe care îi consideră „combinatori”.

Simion a afirmat că nu este parte a unui plan PSD și că intenționează să câștige atât turul întâi, cât și turul doi al alegerilor. „Sper, dacă campania va merge corect, să-l bat pe Marcel Ciolacu și în primul tur, nu doar în al doilea”, a adăugat el.

În plus, Simion a comentat că PSD ar dori să-l diabolizeze, prezentându-l ca pe un candidat extremist sau pro-rus, ceea ce el consideră a fi o caracterizare falsă. „Nu sunt nici extremist, nici pro-rus și nici nu vreau ca AUR să scoată România din UE și din NATO”, a declarat Simion.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews