Box Office: „Mean Girls” adună 3,25 milioane de dolari în avanpremieră, în timp ce „The Beekeeper” obține 2,4 milioane de dolari

„Mean Girls” de la Paramount, o adaptare muzicală și o versiune mai orientată către Generația Z a celebrului film de comedie pentru adolescenți, sosește pe marile ecrane în acest weekend. A obținut 3,25 milioane de dolari în avanpremiera de joi.

Filmul din 2024 se bazează pe popularul musical de pe Broadway din 2018, care la rândul său este bazat pe comedia din 2004, care provine din cartea din 2002 „Queen Bees and Wannabees”. Noua versiune îi are în distribuție pe Angourie Rice în rolul lui Cady Heron, adolescenta învățată acasă și aiurită, jucată inițial de Lindsay Lohan. Ea se alătură unei noi școli și devine prietena The Plastics, echipa de „fete cool” interpretată în această reimaginare de Renee Rapp, Bebe Wood și Avantika — care preiau de la Rachel McAdams, Lacey Chabert și Amanda Seyfried.

„Mean Girls” este așteptat să obțină 30 de milioane de dolari în weekend-ul de patru zile de Ziua lui Martin Luther King. Pentru un film inițial conceput să fie lansat direct pe platforme de streaming, această deschidere ar fi un succes pentru bugetul său de producție de 36 de milioane de dolari.

Filmul îi are în distribuție, de asemenea, pe Auli’i Cravalho și Jaquel Spivey în rolurile prietenilor lui Cady, Janis și Damian; Jenna Fischer în rolul mamei lui Cady; Christopher Briney în rolul atracției lui Cady, Aaron Samuels; Busy Philipps în rolul mamei Reginei; Tim Meadows în rolul directorului Duvall; Jon Hamm în rolul antrenorului Carr; și Ashley Park în rolul Madamei Park. Tina Fey, care a scris scenariile atât pentru original, cât și pentru această nouă versiune, își reia rolul de profesoară de matematică, doamna Norbury.

De asemenea, în deschidere în acest weekend se află filmul de acțiune „The Beekeeper” de la Amazon MGM, cu Jason Statham, și comedia biblică „The Book of Clarence” de la Sony, cu LaKeith Stanfield. „The Beekeeper” a obținut 2,4 milioane de dolari în avanpremieră și se preconizează că va ajunge la 17-19 milioane de dolari pe parcursul weekend-ului de sărbătoare. „The Book of Clarence” a adunat 285.000 de dolari în avanpremieră și se estimează că va realiza o deschidere de 7 milioane de dolari.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *