Episod de violență extremă în Sectorul 2 al Capitalei. Un adolescent în vârstă de 17 ani este acuzat că a încercat să omoare cu o macetă un tânăr, după ce ar fi cumpărat de la acesta droguri pe stradă.

Incidentul a avut loc între niște blocuri din Sectorul 2, la câteva sute de metri de Parcul Tei, un loc frecventat de mulți copii. Potrivit declarațiilor, adolescentul ar fi refuzat să plătească pentru substanțele interzise, iar pentru a evita achitarea sumei, a recurs la un act extrem de violență.

În plină stradă, adolescentul a scos maceta și a atacat dealer-ul său de droguri, provocându-i mai multe răni. Din fericire, victima a scăpat cu viață și este în stare stabilă în prezent.

Autorul atacului a fost audiat ieri și a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, el urmează să fie prezentat în fața judecătorului cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

Acest incident vine în contextul în care, săptămâna trecută, doi traficanți înarmați cu o macetă au pătruns în locuința unui alt traficant, amenințându-l și sustrăgându-i bunurile de valoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *